Nyíregyházi SzC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma

Kollégiumi napok az Árok utcai kollégiumban

Az Árok utcai koli Diáknapjai tényleg a múltban gyökereznek, hiszen sok régi diákunk még Besi- hétként emlékezik rá. A diákságnak azóta megváltozott az összetétele, se a művészetiseknek, se az akadémistáknak nincs szabad délutánjuk, úgyhogy a diáknapok programját is ehhez kellett igazítani.

A programok este héttől-fél nyolctól kezdődtek. Mik is voltak ezek? Villámbajnokságok pinpongból, fociból, malomjátékból, sakkból, Activity-verseny, táncház, tánctanítás, hamburger- parti, előadás az Internet-biztonságról. Egy programot - az egyik legvártabbat - egyelőre elnapoltunk, de mindenképp lebonyolítjuk az írásbeli érettségi utáni napokra, ez pedig a számháború.

Hogy a játékok-versenyek ne csak "lógjanak a levegőben" egy keretjátékba foglaltuk őket, ez lett a BIG TEAM verseny. Ennek lényege az, hogy az öt fős csapatok úgy tudnak pontokat gyűjteni, ha a csapattagok minél több versenyen, játékban szerepelnek, és persze ha jól, akkor még további pontok is gyűlnek. Jónéhányan ráéreztek, hogy miről is szól ez a dolog, de reméljük, a jövőben még több nagy csapat indul. Mert természetesen jövőre is lesznek Diáknapok az Árok utcán...

Kollnapok Aroku


Telefonszámunk:
(70) 1995 667


Adója 1%-át ajánlja fel iskolánk alapítványának:
Széchenyi 75 Alapítvány, Nyíregyháza
19210094-1-15

Aktuális osztályórarendek 2018/19-es tanév

Iskolai teljes órarend PDF formátumban