Nyíregyházi SzC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma

Tájékoztatás Nyelvi előkészítő évfolyam indításáról a 2017-2018. tanévben

Kedves Nyolcadikos Tanulók, Kedves Szülők!

Az idegen nyelvi tudás megszerzése napjaink egyik legfontosabb követelménye valamennyi korosztály, de főleg a fiatalok számára.

A Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma vezetése és nevelőtestülete elhivatott abban, hogy tanulói minél magasabb szintű nyelvtudással rendelkezzenek, ezért a 2017-2018 tanévre ismételten meghirdeti a 9 Ny évfolyamon a nyelvi előkészítő képzést. Az előkészítő évfolyamon intenzív nyelvoktatás során a tanulók heti 13 órában tanulják az angol vagy a német nyelvet és heti 5 órában második idegen nyelvként a másikat.

A nyelvi előkészítő évfolyamot követően a tanulók tanulmányaikat közgazdaság ágazatban folytatják tovább, melynek szakmai érettségi vizsgájával pályázati-támogatási asszisztens szakképesítést szereznek. A sikeres érettségi vizsgát követően egy év alatt pénzügyi- számviteli ügyintéző OKJ-s szakképesítést szerezhetnek.

A csatolt táblázatból tájékozódhatnak a 2017-2018. tanévben intézményünkben induló egyéb ágazati képzéseinkről is (PDF formátum). 


Telefonszámunk:
(70) 1995 667


Adója 1%-át ajánlja fel iskolánk alapítványának:
Széchenyi 75 Alapítvány, Nyíregyháza
19210094-1-15

Aktuális osztályórarendek 2018/19-es tanév

Iskolai teljes órarend PDF formátumban