Búcsú Elvira nénitől

 

 

SKM C250i20062610410

Fájdalommal értesültünk arról, hogy ismét elment közülünk valaki, akit nagyon sokan ismertek és szerettek. Mindenki Elvira nénije dr. Huba Endréné tanárnő hagyott most itt bennünket.

A Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma egykori tanáraként generációkat tanított, nevelt. Szakmai felkészültsége mellett jó pedagógiai érzékkel rendelkezett, értett a fiatalok nyelvén. Kivételesen emberséges megnyerő modorával, emberi magatartásával és a diákok szeretetével kivívta tanártársai és tanítványai szeretetét, tiszteletét.

Aktív korában és nyugdíjasként is mindig nyitottsággal és érdeklődéssel figyelte az iskola és a végzett diákok sorsát, örült sikereiknek. Hivatását örömmel és magas szakmai tudással végezte, tanítani, nevelni és részesévé válni tanítványai további sorsának.

Egy legenda volt az iskolában, akit mindig, mindenki szeretettel és tisztelettel emlegetett. Amilyen szerényen élt, olyan csendesen ment el azzal a nyugalommal, hogy elvégezte a dolgát itt a földön. Már megnyugvással, jogosan várja példaértékű élete jutalmát, a lélek örök boldogságát.

Nyugodjon békében Vica Néni!

Dr. Fazekas Sándor
volt tanítvány